INTEGRITETSPOLICY & KAKOR

Hissgardinonline.se tycker att det är viktigt med din personliga integritet.
Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, hanterar, och använder dina personuppgifter samt beskriver dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.
För att registerna dig på vår hemsida behöver du ge oss dina uppgifter (såsom namn, adress, personnummer, mejladress, telefon nr osv). Vi på hissgardinonline.se använder dessa uppgifter för att kunna ge dig bästa service för att placera beställningar och ge dig rådgivning om våra produkter. Hissgardinonline.se kan även använda denna information för att kontakta dig angående en beställning, leverans, kreditvärdighet, framtida erbjudande och service. Vi sparar gamla beställningar i ett kundregister. Vi säljer inte vidare information till tredje part. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen av uppgifter följer gällande dataskyddsregler.
Du har alltid rätt att ändra eller ta bort personliga data närsomhelst du önskar. Skicka ett meddelande till info@hissgardinonline.se.
Vissa sidor på vår hemsida använder cookies (kakor)– en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Kakor kan inte läsa information från din hårddisk. Dessa kakor används för att känna igen din enhet nästa gång som du besöker webbplatsen.
Du är själv ansvarig för informationen som du lämnar vid registrering på hemsidan. Skulle information lämnas som senare visar sig vara felaktig, så kan hissgardinonline.se inte hållas ansvarig för extra kostnader som det för med sig. Vi kommer då att fakturera vidare de extra kostnader som uppkommer.
Genom att besöka och använda vår hemsida, bekräftar du vår integritetspolicy.