VILLKOR OCH GARANTI

Vilkor och garantier
Eftersom våra produkter är special beställningar, är det inte möjligt att ändra eller ångra ett köp när den har kommit in i produktion.


Betalningsvillkor:

Betalning kan göras enligt följande:

Betalning via faktura efter leverans från Sveaekonomi. Betalningsvillkor: 10 dagar. Kreditkontroll görs. Vid eventuellt sen betalning debiteras dröjsmålsränta 2 % per månad samt lagstadgad påminnelseavgift, 50 kr.

Räntefri kredit via Sveaekonomi.
 

Hissgardinonline.se ger 2 års garanti på alla våra produkter.
Eventuella fraktskador rapporteras direkt till speditör som sedan i samråd med hissgardinonline.se hanterar skadan. Vid övriga garantiskador, var god kontakta hissgardinonline.se så ska vi se till att hjälpa dig!


Vid eventuell tvist, följer Hissgardinonline.se alltid ARN:s beslut. Samtliga rättstvister skall avgöras i svensk domstol.
Skulle era hissgardiner gå sönder inom garanti tiden, ber vi er skriftligen att informera vilka delar som inte fungerar. Även inkludera fotografier som bekräftar felet.
Hissgardinonline.se kommer då att skicka er nödvändiga reservdelar till leveransadressen. Det ligger i beställarens ansvar att montera dessa.

Om beställare inte klarar av att montera reservdelen, utan ber oss att göra det, är det på beställarens kostnad som hissgardinens frakt till och från fabriken.

 

Era hissgardiner levereras direkt hem till er, helt utan extra kostnad!
Leveranstiden av er måttbeställda hissgardiner är inom 10 arbetsdagar. Med reservation för fraktförseningar utom vår kontroll.
Fraktbolaget kommer att kontakta er innan leverans, så det är väldigt viktigt att fylla i ert mobil nummer i beställnings formuläret.


Kvalitetsgaranti
För oss är det oerhört viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp. Om hissgardinen du beställt inte lever upp till dina kvalitets förväntningar erbjuder vi därför er fri returrätt inom 10 dagar efter leverans.

Det ni behöver göra är att skicka tillbaka hissgardinen till vår fabrik i Riga på er kostnad, och informera oss skriftligt vad som inte var tillräckligt bra.

Kontakta oss på Hissgardinonline.se så informerar vi hur returen går till. Observera att detta är en kvalitetsgaranti och gäller ej för felmått och felbeställningar.


Källsortering
Stommen är återvinningsbar med undantag för några mindre detaljer (t ex. rostfria skruvar, etc.). Tyget är ej återvinningsbart och ska sorteras på ”brännbart” på återvinningscentralen. Elektrisk utrustning sorteras som all övrig elektroniskt avfall.